Kurkvloer kopen

Kurkvloer kopen doe je bij My Design Floors

Overweeg je om een kurkvloer te kopen? Dan is het verstandig om even goed na te gaan over dit de meest geschikte keuze is. Daarom bieden we je meer informatie aan, zodat je een beter beeld krijgt van zowel de voor- als nadelen. Ben je op zoek naar op maat gemaakt advies?
Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Kurkvloeren zijn zacht, warm en hebben een isolerende werking, waardoor ze ook goed zijn voor het milieu. Het materiaal is volledig natuurlijk en heeft geen schadelijke uitstoot, iets dat de luchtkwaliteit in de kamer ten goede komt. Een kurkvloer kopen is daarom geschikt voor mensen met astma en allergieën.

Kom uw nieuwe vloeren bekijken, voelen en ervaren
in onze ruime showroom in Helmond!

Vloeradvies bij jou thuis

Wij komen geheel vrijblijvend bij jou thuis langs

Gratis stijladvies

Gelijk inzicht in wat bij jouw interieur past

100% tevredenheid

Verzekerd van een goed eindresultaat

De voordelen van een kurkvloer kopen

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan een goedkope kurkvloer kopen. Allereerst is het een natuurlijk en duurzaam product, waarbij er geen schadelijke stoffen worden uitgestoten. Het is daarom handig voor mensen met longaandoeningen. Daarnaast isoleert kurk geluid en houdt de vloer warmte vast, waardoor het perfect te combineren is met een vloerverwarming.

Dankzij een groot draagvlak en een zacht comfort, is een kurkvloer bovendien fijn voor mensen met gevoelige gewrichten. Hierbij is het ook een groot voordeel dat de vloer hygiënisch en gemakkelijk in het onderhoud is. Ook de waterbestendige toplaag van het kurk draagt hieraan bij.

Het toepassen van kurk

Een kurkvloer leggen kan op verschillende manieren en in verschillende stijlen. Zelf een vloer maken is hierin ook mogelijk, door gebruik te maken van kurkvloertegels en een kliksysteem. Voor het zelf aanbrengen van kurk is het belangrijk dat de grond egaal en droog is. Ben je niet heel behendig in doe-het-zelf en ben je bang dat er oneffenheden ontstaan? Dan zorgen we voor een professionele montage met een optimaal resultaat.

Ook een kurkvloer verwijderen kan door ons geregeld worden. Dit is soms een nauwkeurig proces, waardoor goed vakmanschap belangrijk is. Daarom hechten we veel belang aan een goede samenwerking, zodat er aan al je wensen wordt voldaan.

Wensen als het plaatsen van een kurkvloer in de badkamer worden door ons uitgevoerd. Er is veel met kurk mogelijk en we laten je graag weten wat je opties zijn.

Onderhoud

Een kurkvloer is duurzaam en kan tot wel 20 jaar lang meegaan, mits de vloer goed wordt onderhouden. Voor vastzittend vuil hebben we een speciaal schoonmaakproduct in de aanbieding. Even dweilen met onze magic star zorgt ervoor dat het vuil verwijderd wordt en de vloer er weer spik en span uitziet.

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.