Laminaat kopen

Laminaat kopen doe je bij My Design Floors

Laminaat kopen is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de populairste keuzes voor een nieuwe vloer.
En met goede reden, het is namelijk een voordelige keuze met tal van voordelen.

Het is dus niet raar dat iedereen tegenwoordig bekend is met laminaat. Velen van ons hebben het al honderden keren onder onze voeten gevoeld, maar wat is het precies? Laminaat bestaat uit verschillende lagen samengeperst tot een plank. Hierdoor hebben veel laminaat vloeren een houtlook, al is er meer variatie mogelijk. Laminaat kopen is daarnaast meestal de eerste keuze bij het zoeken naar een voordelige vloer. We gaan dieper in op wat laminaat zo gewild maakt.

Kom je nieuwe vloer bekijken, voelen en ervaren
in onze ruime showroom in Helmond!

Vloeradvies bij jou thuis

Wij komen geheel vrijblijvend bij jou thuis langs

Gratis stijladvies

Gelijk inzicht in wat bij jouw interieur past

100% tevredenheid

Verzekerd van een goed eindresultaat

De voordelen van laminaat kopen

Het kopen van laminaat heeft een aantal grote voordelen. Ten eerste is het een goedkoop alternatief voor een houten vloer, waarbij zelfs de houtlook goed tot zijn recht komt. Tevens is ook de variatie in design een groot aantrekkingspunt. Niet alleen verschillende tonen, maar ook de patronen bieden een fijne afwisseling. Zo is er de visgraat patroon, maar kun je ook kiezen uit de Hongaarse of Weense punt.

Daarnaast is laminaat kopen en laten leggen eenvoudig en snel gedaan. Onze service is erop gericht om van begin tot eind in al je wensen te voldoen. Hierbij ontvang je advies op maat en bepaal je zelf wanneer de installatie plaatsvindt. Een laminaat vloer schoonmaken is daarnaast eenvoudig te doen; per situatie verschillend met een licht vochtige dweil en de magic laminaat reiniger is doorgaans al voldoende.

Voor een goedkope vloer is laminaat kopen dus een uitstekende keuze. In tegenstelling tot hout, verkleurd laminaat niet wanneer er meubels op worden geplaatst. Ook is het geschikt voor een vloerverwarming, al zitten hier wel een aantal voorwaarden aan. Zo moet de ondervloer waar het laminaat op ligt de warmte goed doorlaten.

Eenvoudig en snel plaatsen

Laminaat staat erom bekend dat het uiterst eenvoudig en snel te plaatsen is. Dit kan alleen worden gedaan, maar toch zijn hier een aantal valkuilen te vinden. Zo speelt de ondergrond waar het laminaat op komt een rol. Als dit niet compleet egaal is, kan dit voor problemen zorgen.
Daarom gaan we vakkundig te werk bij het plaatsen van laminaat. Hierbij wordt er nauwkeurig gelet op de ondergrond, het meetwerk en een feilloze afwerking. Heb je vragen over hoe het werkt of ben je op zoek naar advies van een styliste? Neem dan contact op – we helpen je graag verder.

Nederlandse fabrikant, en levering binnen 1 week

Met de Laminaat vloer van MY design floors haal je een moderne en waterbestendige vloer van een hoogwaardige kwaliteit in huis. De laminaatplanken zijn geproduceerd met een unieke Pressed Bevel techniek waardoor de vloeren 100% waterbestendig zijn en schoonmaken van de vloer makkelijker dan ooit wordt. Let op: het vocht dat achterblijft op de vloer moet binnen 24 uur verwijderd worden. Het decor in de vloer loopt door op de alle vier de zijdes van de vellingkant. Samen met de embossed-in-register zorgt dit voor de meest natuurgetrouwe afwerking.

Deze vloeren zijn met een warmteweerstand van 0,055 m2 K/W ook uitermate geschikt voor vloerverwarming en -koeling. De vloerdelen hebben een formaat van 126,1 cm x 24,4 cm en zijn 7 en 8 mm dik.

A+ merken met de beste garanties

Galerij Titel

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat.

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.