Over ons

Bij ons over de vloer en wat over ons.

Welkom bij Mike & Yvonne van MY DESIGN FLOORS

Over ons:

Bij MY design floors is een passie voor de vloer uitgegroeid tot een bedrijf. De vloerenleggers van het bedrijf zitten al jaren in het vak, maar zijn ooit klein begonnen. Voor Mike van Hoorn ligt de oorsprong in een stageplek als vloerenlegger. Dit groeide vloer na vloer uit tot een bedrijf, waarbij Mike en zijn team wekelijks tot laat in de avond bezig zijn klanten een warmer thuis te geven. Nu is Mike een heuse vloeren specialist en staat de volgende stap in het avontuur hem te wachten.

 

Vakmanschap heeft ook een creatieve kant nodig, en daarom heeft Mike de krachten gebundeld met Yvonne, die van origine interieurontwerpster is. Samen zijn ze eigenaar van MY design floors en zijn ze klaar om hun passie met klanten te delen.

My design floors, bezoek onze showroom, showroom, winkel, over ons
My design floors, bezoek onze showroom, showroom, winkel, over ons

Over ons veelzijdig team

De combinatie van interieur ontwerp en vakkundige installatie, maakt ons een veelzijdig team. Zo wordt er niet alleen een vloer geplaatst, maar wordt hier ook duidelijk over nagedacht. Zowel het meten als de stijl, het aanbrengen en de aansluiting op de rest van het interieur. Hierdoor kun je van begin tot eind bij ons terecht.

Het begint al bij het contact, waar we onze klanten voorzien van advies en luisteren naar hun wensen. Dit geeft ons de informatie om ze verder te helpen. Hierbij vormen onze jarenlange ervaring en uitgebreide voorraad een goede basis voor het geven van advies op maat. Alles wordt in het proces meegenomen, van kleurencompositie tot aan het afwerken van de kleinste details.

‘’Die ervaring komt inderdaad met de jaren. Sommige aspecten van het vak leer je pas wanneer je er een tijdje in werkt. Een voorbeeld is advies over de kleurenkeuze. De kleur van een vloer is net als het schilderwerk erg bepalend voor de sfeer die jouw bedrijf of huis overbrengt. En hierbij komt ervaring kijken, waardoor je de passende keuze kunt maken na een goed gesprek over de wensen van onze klant.’’

Onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden zijn gericht op het creëren van de ideale vloer, zowel in stijl als vakmanschap. Hieronder valt onder andere het plaatsen van een PVC vloer, vinyl vloer , gietvloer, laminaat, tapijt en coating. Daarnaast verzorgen we ook het bekleden van trappen tot in de puntjes. En met een combinatie van ervaring, vakmanschap en een breed assortiment,
kunnen we dit volledig naar de wens van onze klanten doen.

My design floors, bezoek onze showroom, showroom, winkel, over ons
My design floors, bezoek onze showroom, showroom, winkel, over ons
My design floors, bezoek onze showroom, showroom, winkel, over ons
My design floors, bezoek onze showroom, showroom, winkel, over ons

In onze showroom in Helmond vind je een prachtige selectie van woonaccessoires die je interieur helemaal af kunnen maken. Als je net dat ene speciale accent mist en niet weet hoe je dit moet aanpakken, dan komen wij graag naar jouw huis om het met onze woonaccessoires te stylen. Ons team van experts zal je helpen bij het kiezen van de perfecte accessoires die passen bij jouw stijl en smaak.

Daarnaast bieden wij ook zijden bloemboeketten aan die volledig op maat worden samengesteld. Of je nu een kleurrijk boeket wilt of juist een klassieke en subtiele samenstelling, wij zorgen ervoor dat de zijden bloemen perfect passen bij jouw wensen. Deze bloemboeketten voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je interieur en hebben als voordeel dat ze lang meegaan.

Laat ons je helpen om jouw huis tot in de puntjes te stylen met onze prachtige woonaccessoires en zijden bloemboeketten, zodat je kunt genieten van een stijlvolle en sfeervolle omgeving die helemaal bij jou past. 

We zijn je graag van dienst

We hebben de passie en de motivatie om iedere klant 100% vertreden te maken.
Voor advies, vragen of een nieuwe vloer, ben je altijd welkom contact met ons op te nemen. Wij willen jullie je dan ook graag uitnodigen om een bezoek aan onze showroom te brengen. Parkeren kan voor de deur dankzij onze unieke VIP parkingbordjes. En bij gebleken interesse is het mogelijk vloerstalen op zicht mee naar huis te nemen. Meer te weten komen over ons? Kom dan langs in de winkel!

My design floors, bezoek onze showroom, showroom, winkel, over ons, Mike van Hoorn

Mike van Hoorn
Eigenaar / Vloeren specialist

Ontwerp zonder titel 2022 My design floorsMy design floors 02TMy design floors80My design floors25.947
My design floors, bezoek onze showroom, showroom, winkel, over ons, Yvonne Haarsma

Yvonne Haarsma
Eigenaresse / Interieur styliste

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.