Over ons

Bij ons over de vloer

Welkom bij Mike & Yvonne van MY DESIGN FLOORS

Bij MY design floors is een passie voor de vloer uitgegroeid tot een bedrijf. De vloerenleggers van het bedrijf zitten al jaren in het vak, maar zijn ooit klein begonnen. Voor Mike van Hoorn ligt de oorsprong in een stageplek als vloerenlegger. Dit groeide vloer na vloer uit tot een bedrijf, waarbij Mike en zijn team wekelijks tot laat in de avond bezig zijn klanten een warmer thuis te geven. Nu is Mike een heuse vloeren specialist en staat de volgende stap in het avontuur hem te wachten.

Vakmanschap heeft ook een creatieve kant nodig, en daarom heeft Mike de krachten gebundeld met Yvonne, die van origine interieurontwerpster is. Samen zijn ze eigenaar van MY design floors en zijn ze klaar om hun passie met klanten te delen.

Onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden zijn gericht op het creëren van de ideale vloer, zowel in stijl als vakmanschap. Hieronder valt onder andere het plaatsen van een PVC vloer, vinyl vloer , gietvloer, laminaat, tapijt en coating. Daarnaast verzorgen we ook het bekleden van trappen tot in de puntjes. En met een combinatie van ervaring, vakmanschap en een breed assortiment,
kunnen we dit volledig naar de wens van onze klanten doen.

In onze showroom in Helmond vindt je zeer mooie woonaccessoires, dus mis je net het juiste puntje op i maar weet niet dit aan te pakken, wij komen je huis graag afstylen met onze woonaccesoires bij jou aan huis.
Ook leveren wij zijden bloem boeketten compleet naar wens.

Een veelzijdig team

De combinatie van interieur ontwerp en vakkundige installatie, maakt ons een veelzijdig team. Zo wordt er niet alleen een vloer geplaatst, maar wordt hier ook duidelijk over nagedacht. Zowel het meten als de stijl, het aanbrengen en de aansluiting op de rest van het interieur. Hierdoor kun je van begin tot eind bij ons terecht.

Het begint al bij het contact, waar we onze klanten voorzien van advies en luisteren naar hun wensen. Dit geeft ons de informatie om ze verder te helpen. Hierbij vormen onze jarenlange ervaring en uitgebreide voorraad een goede basis voor het geven van advies op maat. Alles wordt in het proces meegenomen, van kleurencompositie tot aan het afwerken van de kleinste details.

‘’Die ervaring komt inderdaad met de jaren. Sommige aspecten van het vak leer je pas wanneer je er een tijdje in werkt. Een voorbeeld is advies over de kleurenkeuze. De kleur van een vloer is net als het schilderwerk erg bepalend voor de sfeer die jouw bedrijf of huis overbrengt. En hierbij komt ervaring kijken, waardoor je de passende keuze kunt maken na een goed gesprek over de wensen van onze klant.’’

We zijn je graag van dienst

We hebben de passie en de motivatie om iedere klant 100% vertreden te maken.
Voor advies, vragen of een nieuwe vloer, ben je altijd welkom contact met ons op te nemen. Wij willen jullie je dan ook graag uitnodigen om een bezoek aan onze showroom te brengen. Parkeren kan voor de deur dankzij onze unieke VIP parkingbordjes. En bij gebleken interesse is het mogelijk vloerstalen op zicht mee naar huis te nemen.

Mike van Hoorn
Eigenaar / Vloeren specialist

Yvonne Haarsma
Eigenaresse / Interieur styliste

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.