Parketvloer kopen

Parketvloer kopen en laten leggen doe je bij My Design Floors

Een parketvloer kopen en laten leggen is voordelig. Ook is het een alternatief voor massief hout, waarbij ook het aanleggen eenvoudig geregeld kan worden. Parket is enorm duurzaam en kan met goed onderhoud decennialang gebruikt worden. Daarnaast zorgt de dikte van het materiaal, tussen de 6 en 22 mm,
voor een uitstekende isolatie en slijt het minder snel dan andere soort vloeren.

Als investering op de lange termijn is een parketvloer kopen dus een ideale keuze. De natuurlijke houtlook blijft lang zijn karakteristieke schoonheid behouden en komt bovendien in diverse patronen. De stijl en praktische elementen maken van parket een prachtige en praktische vloer.

Parket, een zeer mooi en natuurlijk materiaal voor vloeren. Parket is te verkrijgen in een aantal verschillende houtsoorten wat betreft de vorm en de structuur ervan. Door het gebruik van parket oogt een ruimte al meteen natuurlijk. Parket is in veel ruimtes te leggen. Zelfs in een keuken of een badkamer kan er gebruik gemaakt worden van parket. Het is dan wel noodzakelijk om de juiste houtsoort te kiezen. De houtsoort moet namelijk bestand zijn tegen vocht en tegen temperatuurschommelingen zodat je geen opzwelling krijgt of een schimmelvorming. Wij kunnen jou daar een goed en vrijblijvend advies over geven.

Dutch Interior Group, parket met mogelijkheden!

Het pakket van Dutch Interior Group is een ontzettend mooi merk dat verschillende soorten parket verkoopt. Wij zijn de trotse dealer ervan en mogen dit merk bij ons aanbieden. Je kunt bij ons terecht om eens een kijkje te nemen en met eigen ogen te zien hoe mooi het parket is van Dutch Interior Group. Veel verschillende designs en mogelijkheden. Zoveel dat er voor jou ook altijd wel een bij zit!

Dageraad parket, wanneer je voor karakter kiest

Een ander mooi merk wat betreft parket is het parket van Dageraad vloeren. Dageraad vloeren heeft parketvloeren met een uniek karakter. Er zijn verschillende soorten parket vloeren van dit merk met verschillende kleuren. Elke parketvloer van Dageraad vloeren is uniek. Dit komt omdat het van hout is gemaakt en hout nooit eenzelfde structuur heeft of eenzelfde design. Met een vloer van Dageraad vloeren haal je een vloer met karakter in huis!

MY DESIGN FLOORS LOGO RGB WITTE TEKST 0My design floors

Kom uw nieuwe vloeren bekijken, voelen en ervaren
in onze ruime showroom in Helmond!

Vloeradvies bij jou thuis

Wij komen geheel vrijblijvend bij jou thuis langs

Gratis stijladvies

Gelijk inzicht in wat bij jouw interieur past

100% tevredenheid

Verzekerd van een goed eindresultaat

Wat is een parketvloer?

Een parketvloer bestaat uit verschillende houten lagen. De toplaag is van massief hout, terwijl de onderlagen doorgaans van multiplex of vurenhout zijn, ook wel bekend als multiplank. Hierdoor kent een houten parketvloer een aantal variaties. Om duidelijk te krijgen welke precies geschikt is voor je woning, bieden we op maat gemaakt advies.

Bij een parketvloer kopen en laten aanleggen heb je meerdere keuzes. Zo zijn er verschillende houtsoorten en patronen om uit te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een natuurlijke uitstraling of een ontwerp met iets meer flair; met patronen zoals de visgraat, Hongaarse punt en de Weense punt.

My design floors, bezoek onze showroom, showroom, winkel, parketvloer kopen en laten leggen
My design floors, bezoek onze showroom, showroom, winkel, parketvloer kopen en laten leggen

Aanleg en onderhoud van parket

Het aanleggen van een parketvloer is eenvoudig, maar niet iedereen kan dit zomaar doen. Naast verkoop, regelen we ook het aanleggen en afwerken van de vloer. Ook een parketvloer verwijderen kan vakkundig door ons worden gedaan, zonder dat er schade aan de ondervloer ontstaat.

Het onderhouden van een parketvloer vergt aandacht. Allereerst is parket en vocht geen goede combinatie. Om schade te voorkomen is het dus verstandig parket niet in een vochtige ruimte te plaatsen. Daarnaast moet je na een bepaalde periode de parketvloer schuren en lakken. Hierdoor gaat de vloer langer mee en krijgt het weer een frisse mooie uitstraling, zonder dat het hout zijn karakter verliest.

Wanneer kies je voor parket

De voordelen van een parketvloer kopen zijn talrijk. De dikte van het materiaal maakt het isolerend, dempend en doorgaans geschikt voor vloerverwarming –en verkoeling. Het is eenvoudig aan te leggen en kan zelfs meegenomen worde tijdens een verhuizing. Ook geeft de houten toplaag de vloer een natuurlijke en klassieke look, waarbij je uit diverse patronen kunt kiezen. Hier staat tegenover dat je de vloer door de jaren heen goed moet onderhouden.

Om zeker te weten of een multiplank vloer ideaal is voor jou, kun je contact opnemen voor advies op maat. Voordelige producten voor een parketvloer schoonmaken zijn bovendien ook bij ons verkrijgbaar. Samen met jou bekijken we de opties en zorgen we voor de perfecte parketvloer.

A+ merken met de beste garanties

My design floors My design floors
Ontwerp zonder titel 2022 My design floorsMy design floors 02TMy design floors3034My design floors.890
4 My design floors

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.