Pvc vloer kopen

PVC vloer kopen doe je bij My Design Floors

Een PVC vloer kopen is de ideale keuze: het combineert de beste aspecten van andere populaire vloermaterialen. Het ziet er even mooi uit als hout of steen, is even duurzaam als vinyl en kan net zo eenvoudig gelegd worden als laminaat.

Daarnaast gaat een PVC vloer kopen gepaard met ontzettend veel variatie qua vormgeving. Hierdoor voldoet de vloer aan persoonlijke wensen en past het perfect bij de rest van het interieur. Eenmaal gelegd heeft PVC bovendien niet veel onderhoud nodig, waardoor onderhoudsmiddelen langer meegaan.

Belakos

Pvc is een zeer duurzaam product wat ontzettend mooi staat op de vloer in verschillende ruimte. Het is mooi, onderhoudsvrij en je kunt het verkrijgen in verschillende kleuren. Belakos heeft een mooi assortiment aan pvc-vloeren wat wij mogen verkopen. 

Het Belakos PVC is er in drie verschillende opties. Het is te verkrijgen als gewone pvc-vloer, als dry back pvc-vloer en als Rigid Click vloer. Wil je er meer over weten? Kom gerust langs voor meer informatie en om met eigen ogen te bekijken hoe mooi de pvc-vloer van Belakos is.

Rivièra Maison Flooring

Rivièra Maison Flooring heeft een mooi assortiment aan pvc-vloeren. Het bekende merk Riviera Maison is natuurlijk al hartstikke bekend in de wereld van wonen en interieur. Dat zij nu ook een mooi lijn aan PVC vloeren hebben uitgebracht is een ontzettend mooie aanvulling op al hun andere artikelen. Met een Rivièra Maison Flooring haal je kwaliteit in huis en een full options uitgevoerde vloer. Wij zijn dan ook trots dat wij een dealer van het geweldige merk Rivièra Maison Flooring mogen zijn!

MY DESIGN FLOORS LOGO RGB WITTE TEKST 0My design floors

Kom uw nieuwe vloeren bekijken, voelen en ervaren
in onze ruime showroom in Helmond!

Vloeradvies bij jou thuis

Wij komen geheel vrijblijvend bij jou thuis langs

Gratis stijladvies

Gelijk inzicht in wat bij jouw interieur past

100% tevredenheid

Verzekerd van een goed eindresultaat

Wat is een PVC vloer?

Om meer duidelijkheid te bieden antwoorden we de vraag: ‘Wat is PVC?’ Polyvinylchloride (PVC) is een synthetische stof. In vergelijking met andere kunststoffen, is PVC gemakkelijk te bewerken en zijn de grondstoffen voordelig. Hierdoor zijn PVC vloeren prijzen vaak goedkoper dan veel van de alternatieven.

Een PVC vloer is circa 2 à 2.5 mm dik, met een slijtlaag van 0,3 tot 0,7mm en een PU finish. De veelzijdigheid en lage prijs van het materiaal, geeft mensen de ruimte om voordelig een prachtige en slijtvaste vloer in huis te plaatsen.

My design floors
2

PVC vloeren in verschillende patronen

Wanneer je een PVC vloer aanschaft, heb je keuze uit diverse patronen, waaronder visgraat, de Hongaarse punt en de Weense punt. De variatie in stijlen geeft de optie om de vloer aan te laten sluiten bij persoonlijke smaak en de look van het interieur.

Het gekozen patroon heeft overigens geen significante impact op de prijs. Een goedkope PVC vloer kopen betekent dus niet dat je gelimiteerd bent in keuze. Hierbij kun je zelfs gaan voor een vloer met een houten- of betonlook. PVC is daarom de ideale oplossing voor een nieuwe vloer, zelfs als je met een gering budget werkt.

Voor- en nadelen

Om alles overzichtelijk te maken, benoemen we de voor- en nadelen op een rij. Allereerst is een PVC voordelig en gemakkelijk te plaatsen. Het is bovendien een onderhoudsvrije vloer, waardoor er veel tijd, moeite en kosten bespaard kunnen worden.

De stevige slijtlaag van de vloer zorgt er daarnaast voor dat het ook zeer geschikt is voor intensief gebruik en huisdieren. PVC vloeren zijn zeer slijtvast en gaan daarom voor een langere tijd mee. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onverwachte schade wanneer de kat of hond over de vloer rent. Een ander groot voordeel van PVC is dat het water bestand en geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling is.

De PVC vloeren nadelen zijn dat het niet op een ongelijke ondervloer gelegd kan worden en er nog altijd goedkopere materialen te vinden zijn. Desondanks is een PVC vloer kopen dankzij de vele voordelen een aantrekkelijk optie.

A+ merken met de beste garanties

3
2
Ontwerp zonder titel 2022 My design floorsMy design floors 02TMy design floors05502.926
3 My design floors
2 My design floors
My design floors My design floors
riviera maison flooring
Logo Belakos

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.