Vloer slopen

Vloer slopen of verwijderen is geen probleem bij My Design Floors

Normaal creëren we prachtige vloeren, maar ook een vloer slopen of verwijderen valt onder onze werkzaamheden. Het leggen is een zware en complexe taak, waarbij precisie van belang is. Daarom werken we met de beste machines om de vloer te verwijderen. Dit doen we zonder schade aan te richten aan de dekvloer, waardoor je geen onnodige kosten hoeft uit te geven aan het herstellen van een ondervloer. We verwijderen veel soorten vloeren van verschillende materialen, waardoor we je altijd van dienst kunnen zijn.

MY DESIGN FLOORS LOGO RGB WITTE TEKST 0My design floors

Kom uw nieuwe vloeren bekijken, voelen en ervaren
in onze ruime showroom in Helmond!

Vloeradvies bij jou thuis

Wij komen geheel vrijblijvend bij jou thuis langs

Gratis stijladvies

Gelijk inzicht in wat bij jouw interieur past

100% tevredenheid

Verzekerd van een goed eindresultaat

Hoe werkt een vloer slopen?

Een vloer slopen begint bij de voorbereiding. Allereerst moeten we weten om wat voor soort vloer het gaat, zodat we de juiste machines in kunnen zetten. Voor vloeren die gezet zijn met lijm, verwijderen we de lijm en anderen restanten.

Een vloer slopen met vloerverwarming is daarnaast ook mogelijk. We gaan zorgvuldig te werk om niets te beschadigen, zodat er naderhand een nieuwe vloer in kan komen. Het wordt vrij van stof gemaakt en de resten van de oude vloer worden door afgevoerd. Gaat het om een betonvloer? Ook hier hebben we onze trucjes voor om het geheel goed af te ronden.

2 2
My design floors 2

Slopen en leggen

Ben je bezig met een renovatie en wil je graag een nieuwe vloer? Een vloer slopen en leggen kan beiden door ons geregeld worden. We adviseren je vanaf het begin, zodat je de ideale keuze kunt maken. Vervolgens gaan we de vloer verwijderen, waarna we de onderlaag egaliseren. Hierdoor kan de nieuwe vloer zonder problemen worden aangebracht.

Hoeveel tijd gaat dit kosten? Dat hangt compleet af van de grote van het project. Wel proberen we dit zo snel én professioneel mogelijk te doen, op een datum die jou het beste uitkomt. We richten ons op kwaliteit en werken hard om te voldoen aan je wensen.

Wat zijn de vloer slopen kosten? De kosten van een vloer verwijderen is afhankelijk van het project en de hoeveelheid werk dat hierin gaat zitten. Omdat dit per situatie verschilt, kunnen we pas een schatting van de kosten maken als we specifieke informatie hebben. Daarom kun je contact met ons opnemen voor meer informatie en een offerte.

Onze werkzaamheden

Naast het slopen van een vloer, voeren we tal van andere werkzaamheden uit. Dit gaat van het geven van advies tot het aanleggen van vloeren of trapbekleding. Hierbij luisteren we naar je wensen om het eindresultaat zo ideaal mogelijk te maken. Je bent altijd welkom contact met ons op te nemen voor vragen, advies of het maken van een afspraak.

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.