Linoleum vloer kopen

Linoleum vloer kopen doe je bij My Design Floors

Een linoleum vloer kopen is een duurzame en milieuvriendelijke optie. Dit natuurlijk product heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen en kan bovendien tegen een stootje. Daarnaast is de vloer goed bestand tegen krassen, verkleuring en zware meubels.

Vooral drukbezochte ruimtes worden steeds meer voorzien van een linoleum vloer, waardoor er veel variatie in is gekomen.
We leggen je graag verder uit waarom zoveel mensen een voorkeur hebben voor linoleum.

Met trots mogen wij zeggen dat we dealer zijn van het merk Forbo. Forbo marmoleumvloeren worden gemaakt in Assendelft. Daar staat de grootste linoleumfabriek die je op de wereld vinden kunt. Het merk Forbo staat bekend om de veelzijdigheid, de duurzaamheid en de kracht die ze geven aan hun marmoleum.

Het marmoleum van Forbo is te verkrijgen in veel verschillende designs en kleuren. Juist om deze redenen zijn de mogelijkheden van een Forbo marmoleum vloer ongekend. Wil je een apart patroon of een hele aparte kleur? Je kunt gerust eens een kijkje komen nemen bij ons wat de mogelijkheden zijn.

MY DESIGN FLOORS LOGO RGB WITTE TEKST 0My design floors

Kom uw nieuwe vloeren bekijken, voelen en ervaren
in onze ruime showroom in Helmond!

Vloeradvies bij jou thuis

Wij komen geheel vrijblijvend bij jou thuis langs

Gratis stijladvies

Gelijk inzicht in wat bij jouw interieur past

100% tevredenheid

Verzekerd van een goed eindresultaat

De voordelen van een linoleum vloer kopen

Zoals eerder genoemd, is een linoleum vloer kopen een duurzame en milieubewuste keuze. Het wordt namelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten uit een hernieuwbare bron. Daarnaast is de vloer biologisch afbreekbaar. Ook is het, zeer hygiënisch.

Het materiaal heeft een uitstekende demping, waardoor loopgeluiden aangenamer klinken, en is geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast komt de linoleum vloer in levendige kleuren of juist een betonlook. Het ontwerp is naar wens aan te passen.

Daarnaast zijn er ook verschillende vormen van de vloer. Zo is er een rolvariant, waarbij de vloer compleet naadloos is: zeer geschikt voor onder andere een bedrijfsvloer. De klikvariant van linoleum, vergelijkbaar met laminaat, komt in diverse patronen. In beiden gevallen raden we aan om het door een professional aan te laten leggen voor een optimaal resultaat. Het is namelijk belangrijk dat de ondervloer volledig egaal is om latere problemen te voorkomen.

My design floors 4
2 4

Kosten en onderhoud

De linoleum vloer voordelen zijn dus talrijk, maar hoe zit het met de rest? Allereerst is er de linoleum vloer prijs. Hoewel dit duurder is dan een vloer van bijvoorbeeld vinyl, is het nog altijd zeer betaalbaar. Hierbij zijn er wel een aantal factoren van invloed op de totale prijs. Zo is er een verschil tussen de rollen, panelen en linoleum tegels. Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen.

Het leggen van de vloer kan bij ons snel en vakkundig wanneer dit jou het beste uitkomt. Ook het meten en egaliseren van de ondervloer kunnen we voor je regelen. Werkzaamheden zoals linoleum verwijderen kan daarnaast in overleg.

Het onderhoud van de vloer is uitstekend te doen, maar vraagt wel speciale aandacht. Een linoleum vloer schoonmaken moet met een neutraal schoonmaakmiddel, zodat de lijnolie niet uit de vloer wordt verwijderd. Hiervoor zijn de producten uit onze magic lijn uitermate goed geschikt.

Een duurzame keuze

Een linoleum vloer kopen is een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Om erachter te komen of dit ook de perfecte keuze is voor jou, ben je altijd welkom contact met ons op te nemen.

A+ merken met de beste garanties

2 My design floors

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.