Trap bekleden PVC

Trap bekleden met PVC doe je bij My Design Floors

Een trap bekleden met PVC maakt de trap stevig en geeft het een strakke afwerking. Zeker als de vloeren ook van PVC zijn, zorgt dit voor een prachtige samenhang in het interieur van het huis. Daarnaast voorkomt het uitglijden dankzij antislip strips en kan het materiaal wel tegen een stootje.

Het bekleden van de trap met PVC kan als onderdeel van een renovatie of als extra toevoeging.
Vooral voor een nieuwe trap is het een ideale manier om alles in één klap compleet te maken.

MY DESIGN FLOORS LOGO RGB WITTE TEKST 0My design floors

Kom uw nieuwe vloeren bekijken, voelen en ervaren
in onze ruime showroom in Helmond!

Vloeradvies bij jou thuis

Wij komen geheel vrijblijvend bij jou thuis langs

Gratis stijladvies

Gelijk inzicht in wat bij jouw interieur past

100% tevredenheid

Verzekerd van een goed eindresultaat

De voordelen van trap bekleden PVC

Waarom zou je een trap bekleden met PVC en niet met een materiaal als tapijt? Er is niet mis met tapijt, maar PVC brengt wel een aantal unieke voordelen mee. Allereerst biedt het op designgebied een aantal aantrekkelijk keuzes. Zo kun je voor kleuren gaan die meer natuurlijk ogen, zoals houttinten, of een zwarte kleur voor een elegant hotel chic gevoel.

Een trap bekleden met PVC voor een betonlook, met een industriële stijl, kan natuurlijk ook. Dankzij de veelzijdigheid van PVC kun je de trap renoveren in een stijl naar keuze en maak je van het interieur tot één geheel. Bovendien worden de treden aan de rand afgewerkt met een profiel. Dit is zelfs een uitstekende combinatie met een vloer van PVC laminaat; het gaat naadloos in elkaar over voor een totale eenheid in de ruimte.

Naast stijlvol, is een PVC trap ook praktisch. Het is voorzien van antislip voor de veiligheid, een antislijtlaag en is bestand tegen vocht. Een ander voordeel is dat het handig in het onderhoud is. Een vochtig doekje met onze magic PVC reiniger is veelal al genoeg om al het vuil van de trap te verwijderen.

trap bekleden pvc, my design floors
trap bekleden pvc, my design floors

De kosten en installatie

Een trap bekleden met PVC is qua kosten op een voordelige manier te doen. Het is een goedkoop materiaal dat naar wens is in te richten. Om hier meer over te weten, ben je welkom contact met ons op te nemen voor advies op maat of een offerte.

De installatie van de PVC kan zowel voor een renovatie als nieuwbouw. Alles wordt nauwkeurig gemeten, zodat alles perfect past. Daarna worden er altijd meer strips toegevoegd voor meer grip. De exacte afwerking verloopt compleet naar wens en de stijl die je voor ogen hebt.

De volgende stap

De trap in stijl krijgen, doe je door de trap te bekleden met PVC. We helpen je graag met de volgende stap op de weg (of trap) naar het ideale interieur.

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.