Overzettreden

Overzettreden gemaakt van hout, laminaat of pvc
koop je bij My Design Floors

Ben je toe aan een trap renovatie? Wil je graag een klassieke look? Laat je overzettreden maken van hout, laminaat of pvc. Met deze materialen is bijna elke look mogelijk. Alle voordelen van hout, laminaat of pvc maar bijvoorbeeld de look willen hebben van marmer? Het kan allemaal! Laat je verrassen en kom naar onze showroom zodat je met eigen ogen kunt zien wat de mogelijkheden zijn!

Wanneer je wilt gaan werken met overzettreden is het goed om eens te kijken naar wat de overzettreden van Dutch Interior Group jou te bieden heeft.
Wij mogen als dealer jou dit merk aanbieden. Wij staan dan ook als verkoper volledig achter dit merk.
Juist omdat het zoveel mogelijkheden kent en er bijzonder veel keuze is aan designs en kleuren.

Kom jij ook langs om je nieuwe vloer en overzettreden te bewonderen? In Helmond hebben wij in onze showroom tal van mogelijkheden waaruit jij een keuze kunt maken.

Thuis een vrijblijvend vloeradvies

Wil je graag weten wat voor jou het meest verstandig is wat vloer betreft? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend vloeradvies.

Gratis advies wat betreft de stijl

Weet je niet goed hoe je jouw nieuwe vloer het beste kunt combineren met de rest van jouw huis? Wij geven jou een gratis stijladvies

Wij gaan voor 100% tevreden

Je bent bij ons verzekerd van een voortreffelijk eindresultaat. Wij gaan dan ook voor 100 procent tevredenheid!

De voordelen van overzettreden gemaakt van pvc

Het laten maken van overzettreden van pvc geeft veel mogelijkheden. Er kan op een vrij eenvoudige manier verschillende looks gecreëerd worden. Het grote voordeel van pvc is onder andere dat je overzettreden niet zomaar zullen wegrotten. Houtrot en andere nare dingen daar heb je met pvc geen enkele last van. Een van de grote voordelen van het gebruik van pvc. Tevens is pvc een heel stuk slijtvaster dan hout en is het makkelijk schoon te houden.

Het onderhoud van pvc overzet treden is zeer makkelijke. Je zult ook ervaren dat er niet zo snel gebruikssporen op te zien zullen zijn. Dit maakt dat pvc een zeer duurzaam materiaal is en het ook nog eens geluiddempend is.

Hoe bespaar je op een renovatie van je trap?

Het is misschien niet meteen besparen, maar uiteindelijk toch weer wel. Kinkt een beetje raar misschien maar doordat overzettreden van MY Design Floors kwalitatief uitmuntend te noemen zijn kun je er jarenlang plezier van hebben. Uiteindelijk werkt dit besparend en is het eveneens ontzettend duurzaam. Je hoeft namelijk niet om de paar jaar je trap opnieuw te laten renoveren.

Hoe worden overzettreden geplaatst?

Het plaatsen van overzettreden is een hele interessante maar ook snelle manier om je trap te renoveren. Op elke trede van jouw trap wordt een nieuwe trede geplaatst. Heb je een gesloten trap? Dan wordt ook meteen het stootbord meegenomen in de renovatie. Zo heb je uiteindelijk weer een mooi geheel.
Het plaatsen van overzettreden kan ook erg snel gebeurd zijn. Vaak is binnen 1 werkdag de klus wel geklaard. Een groot voordeel dus wanneer je eigenlijk weinig tijd hebt maar wel heel graag die traprenovatie wilt laten doen! Binnen no time heeft jouw trap een geheel nieuwe look.

Elegantie ten top

Wil je meer informatie of een vrijblijvend advies? Je bent welkom om met ons contact op te nemen. Wij helpen jou graag verder door ons advies te geven hoe jij een traprenovatie het beste kunt aanpakken.

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.