Tapijt kopen

Tapijt kopen en laten leggen doe je bij My Design Floors

Het idee dat een tapijt kopen ouderwets is allesbehalve waar. Tapijten zijn heerlijk zacht, comfortabel en ontzettend veelzijdig op decoratief gebied.
Er zit tal van verschil tussen een tapijt en een harde vloer, iets dat veel mensen juist aantrekt – en voor een goede reden.

Een tapijt kan de gehele vloer bedekken of een deel hiervan. waardoor het plaatsen ontzettend eenvoudig is. Ook kan hiermee flink op de kosten bespaar worden.
Het materiaal werkt dempend, is niet glad en houdt warmte goed vast. 

Bij My Design Floors kan je je tapijt kopen en laten leggen bij jou thuis!

Belakos is een schitterend merk wanneer we gaan kijken naar tapijt. Het is te verkrijgen in veel verschillende uitvoeringen en kleuren. Wil je tapijt aan 1 stuk of heb je toch liever tapijttegels? Belakos maakt het allemaal mogelijk! 

Belakos heeft een uitgebreid assortiment van kleuren die te koop zijn. Juist om die reden is het merk zo gewild. Voor iedereen is er wel iets te vinden wat mooi staat in de ruimte en bij de rest van het interieur. Of je nu op zoek bent naar tapijt, tapijttegels of een mooi kleed. Van het merk Belakos is er bij ons genoeg te vinden!

MY DESIGN FLOORS LOGO RGB WITTE TEKST 0My design floors

Kom je nieuwe vloer bekijken, voelen en ervaren
in onze ruime showroom in Helmond!

Vloeradvies bij jou thuis

Wij komen geheel vrijblijvend bij jou thuis langs

Gratis stijladvies

Gelijk inzicht in wat bij jouw interieur pasat

100% tevredenheid

Verzekerd van een goed eindresultaat

De veelzijdigheid van tapijt

Een tapijt kopen en laten leggen is over het algemeen vrij vanzelfsprekend, maar toch is er veel variatie beschikbaar. Tapijt kan als vloerbedekking gebruikt worden, maar dit is niet altijd nodig. Soms is een klein tapijtje de perfecte manier om het interieur van het huis te complimenteren. Zo kan een houten vloerkleed kopen de perfecte aanvulling zijn voor een vloer.

Een van de meest aantrekkelijke factoren van een tapijt is het comfort, en ook dit komt in verschillende soorten, maten en materialen. Allereerst zijn er diverse materialen, waarbij de keuze vaak uitkomt op een persoonlijke voorkeur. Velvet en Velours tapijt zijn beiden heerlijk zacht, maar kennen verschillen. Hetzelfde geldt voor kortharig en langharig, evenals hoogpolig en laagpolig tapijt. Daarnaast is er voor een luxere uitstraling ook de Eric Kuster stijl karpet. Een tapijt kopen gaat dus gepaard met een ruim assortiment.

My design floors 7
2 7

Het plaatsen en onderhouden van tapijt

Het Het plaatsen van een vloerkleed of klein tapijt is eenvoudig en vergt weinig veranderingen aan het interieur. Het compleet dekken van de vloer is daarentegen meer arbeidsintensief. Daarom helpen we met capitonneren, tapijttegels of een tapijtvloer leggen. Zelfs voor een tapijtvloer verwijderen kun je met ons een afspraak maken.

Bij het kopen van een tapijt hoort ook een goed onderhoud. Het materiaal kan namelijk veel stof opvangen en is gevoelig voor haren en vlekken. Het kan ook zijn dat het onderhoud intensiever wordt wanneer je huisdieren hebt. Dit kan schoon worden gemaakt met een tapijtreiniger of door consistent te stofzuigen. Onze magic lijn is bovendien ook effectief in het schoonmaken van een tapijt.

Comfort en magie

Net zoals elke vloeren, zijn er aantal voordelen verbonden aan het tapijt. Ze komen in allerlei materialen, vormen en kleuren, waardoor je altijd wel een tapijt vindt die aan je wensen voldoet. Daarnaast is het isolerend, dempend, ontzettend comfortabel, en te combineren met vloerverwarming en warmtepompen. Daarentegen vergt het veel onderhoud en hebben sommige mensen een allergische reactie op het materiaal.

Een tapijt kopen kan dus meer betekenen dan een simpele vloerkleed. Wil je hierover advies op maat ontvangen? Dan helpen we je verder. Aan de hand van je voorkeuren en wensen kunnen we het ideale tapijt voor je vinden.

A+ merken met de beste garanties

belakos header logo zwart
Ontwerp zonder titel 2022 My design floorsMy design floors 02TMy design floors3My design floors2My design floors5.6My design floors9
3 My design floors

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.