Vloercoating

Een Vloercoating laat je aanbrengen door My Design Floors

Bij vloercoating wordt er een slijtvaste vloerafwerking op een bestaande vloer aangebracht. Meestal gebeurt dit in magazijnen, werkplaatsen en garages. Door de coating wordt de vloer namelijk bestendig tegen chemicaliën, vloeistofdicht en slijtvast. Hierdoor wordt de omgeving hygiënischer en kan de vloer wel tegen een stootje.

Het verschil tussen een vloercoating en een gietvloer is dat de coating doorgaans 2 lagen is, tegenover de 4 lagen van een gietvloer. Dit heeft ook invloed op het prijskaartje. Een beschermende laag voor een voordelige prijs is dan ook zeer aantrekkelijk voor het bedrijfsleven, maar ook voor particulieren is de coating een optie.

MY DESIGN FLOORS LOGO RGB WITTE TEKST 0My design floors

Kom uw nieuwe vloeren bekijken, voelen en ervaren
in onze ruime showroom in Helmond!

Vloeradvies bij jou thuis

Wij komen geheel vrijblijvend bij jou thuis langs

Gratis stijladvies

Gelijk inzicht in wat bij jouw interieur past

100% tevredenheid

Verzekerd van een goed eindresultaat

Toepassing van een vloercoating

Een vloercoating kent buiten praktische veiligheidsredenen ook een aantal andere toepassingen. Het zorgt voor een waterdichte en naadloze laag op een bestaande vloer, met een matte uitstraling in een kleur van keuze als resultaat. Naast praktisch, kunnen coating vloeren dus ook een karakteristieke schoonheid met zich meebrengen.

Het kiezen van een coating vloer in je woonkamer is daarmee ook een optie. In plaats van een nieuwe vloer is het daarom een voordelige en aantrekkelijke optie om deze met een laag te bedekken – voor een nieuwe look en meer bescherming. Daarnaast is er ook de keuze om voor een doorzichtige coating te kiezen.

Hetzelfde principe geldt ook voor een coating betonvloer, magazijnvloer, bedrijfsvloer en de vloer van een showroom. Een coating voor je garagevloer klinkt voor velen ook als muziek in de oren.

My design floors 5
2 5

Verschillende soorten coating

Een vloercoating komt in verschillende soorten met diverse componenten. Zo is er de optie voor een anti-slip toplaag, geschikt voor bijvoorbeeld een binnenzwembad, een brandvertragende laag een antistatische laag in ruimtes met elektronica. PU-coatings gaan daarnaast het verkleuren van een vloer tegen.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen enkel de coating van de vloer in de schuur, garage of woonkamer te doen. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of advies op maat? Neem dan contact met ons op en kom te weten wat er allemaal mogelijks is met vloercoating.

Aanbrengen en onderhoud

Het aanbrengen van een vloercoating gaat niet altijd op dezelfde manier. Er moet rekening worden gehouden met de ondergrond en de wensen van de klant. Het is daarom belangrijk dat je ons informatie geeft, zodat we alles zo vakkundig mogelijk kunnen doen. Een coating vloer schuur of garage vergt bijvoorbeeld een andere aanpak dan die van een woonkamer.

Een coating is zeer gemakkelijk in het onderhoud. Onze magic lijn is zeer geschikt voor het feilloos schoonmaken van de vloer. We helpen je graag verder met het verkennen van opties en werken met je samen om de ideale oplossing te vinden.

A+ merken met de beste garanties

Uzin Logo.svg

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.