schoonmaakproducten en onderhoud

schoonmaakproducten voor houten vloeren en onderhoud

Wilt u uw vloer extra aandacht geven? Dit zijn onze schoonmaakproducten voor houten vloeren. Een vloer schoonmaken en het onderhouden hiervan is belangrijk om de vloer in uitstekende conditie te houden. Een goed onderhoud bevordert de duurzaamheid van vloeren en trappen. Uiteraard hangt dit ook af van het soort vloer dat je hebt; zo zijn sommige materialen gemakkelijk te onderhouden, terwijl anderen meer zorgvuldigheid vergen.

Voor veel vloeren is er niet veel speciaals nodig om deze schoon te maken, doorgaans alleen een natte doek of een stofzuiger. Voor de speciale materialen is het echter wel nodig om speciale schoonmaakmiddelen te gebruiken. We werken met leveranciers aan een eigen lijn voor het onderhouden van alle materialen in onze voorraad.

MY DESIGN FLOORS LOGO RGB WITTE TEKST 0My design floors

Kom uw nieuwe vloeren bekijken, voelen en ervaren
in onze ruime showroom in Helmond!

Vloeradvies bij jou thuis

Wij komen geheel vrijblijvend bij jou thuis langs

Gratis stijladvies

Gelijk inzicht in wat bij jouw interieur past

100% tevredenheid

Verzekerd van een goed eindresultaat

Reinigingsadvies

Voor vragen over het schoonmaken of advies over de materialen van de vloer, kun je contact met ons opnemen. Onze specialisten geven antwoord op al je vragen en helpen je graag verder.

Hoe moet je een vloer schoonmaken?

Je kunt op verschillende een vloer schoonmaken, al helemaal wanneer het materiaal van de vloer speciale zorg vereist. Vloeren van PVC, linoleum of vinyl zijn ontzettend eenvoudig te onderhouden. Eens in de zoveel tijd schoonmaken is in dit geval al genoeg.
Bij een tapijt is het bijtijds stofzuigen doorgaans voldoende onderhoud, terwijl kurk meer zorg nodig heeft. Ga daarom eerst altijd na wat er nodig is om een specifieke vloer schoon te maken en neem dit mee in het besluit. Zo kan een vloer er prachtig uitzien, maar snel slijten. Zeker als je huisdieren hebt is dit een punt van aandacht.
Een vloer schoonmaken met azijn of een speciale machine kan bij sommige materialen werken, terwijl het bij een ander materiaal voor schade kan zorgen. Een vloer reinigen vergt daarom in sommige gevallen wat voorbereiding, zodat de vloer lang mee kan gaan.

2 My design floors8
3 5

Een nieuwe vloer reinigen

Als er net een nieuwe vloer is gelegd, is het fijn om deze eerst helemaal spik en span te krijgen. Een vloer schoonmaken na voegen, zoals bij tegels, kan bijvoorbeeld met een dweil en speciale vloerzeep.
Voor het gemak nemen we het voorbeeld van het schoonmaken van een vinyl vloer . Maak een sopje van water met onze PVC-reiniger. Vervolgens ga je met een vochtige mop over de oppervlakte van de vloer. Let op dat je de mop tussendoor goed uitwringt: het vuile water kan namelijk grove deeltjes bevatten die krassen aanbrengen op het vinyl. Voor overige vlekken kun je een niet schurend sponsje gebruiken. Na het reinigen laat je de vloer drogen.

My Design Floors schoonmaaklijn

Onderstaande schoonmaakproducten voor houten vloeren uit onze eigen My Design Floors schoonmaaklijn zijn te koop in onze showroom in Helmond, die 6 dagen per week geopend is. GRATIS thuisbezorgen in Helmond en Deurne is mogelijk vanaf 2 flessen.

My Design Floors schoonmaaklijn

Parketreiniger
1 Liter
€ 13.50
Parket Polish Satijn
1 Liter
€ 13.50
Polish Remover
1 Liter
€ 13.50
Parket Polish mat
1 Liter
€ 13.50
Vloeibare was geel
1 Liter
€ 13.50
Wascleaner
1 Liter
€ 13.50

My Design Floors schoonmaaklijn

Vloerzeep naturel
1 Liter
€ 13.50
Vloerzeep wit
1 Liter
€ 13.50
Laminaatreiniger
1 Liter
€ 13.50
PVC reiniger
1 Liter
€ 13.50
D3 Lijm
500 ML
€ 13.50
Montagekit wit
290 ML
€ 13.50

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.