Tapijttegel kopen

Tapijttegels kopen en laten leggen doe je bij My Design Floors

Wil je een tapijttegels kopen en laten leggen? Dit is uitermate geschikt voor het vervangen van een beschadigd stuk tapijt.
Het is een vierkant stuk tapijt dat snel gelegd en vervangen kan worden.

Met een tapijttegel heb je een voordelige manier om een goedkope vloer te leggen. Een kantoor- of bedrijfsvloer is hier een goed voorbeeld van. Maar ook buiten kantoren, in woningen, worden tapijttegel steeds vaker gelegd. Om erachter te komen waarom, is het handig om hier dieper op in te gaan.

MY DESIGN FLOORS LOGO RGB WITTE TEKST 0My design floors

Kom uw nieuwe vloeren bekijken, voelen en ervaren
in onze ruime showroom in Helmond!

Vloeradvies bij jou thuis

Wij komen geheel vrijblijvend bij jou thuis langs

Gratis stijladvies

Gelijk inzicht in wat bij jouw interieur past

100% tevredenheid

Verzekerd van een goed eindresultaat

De voordelen van tapijttegels kopen

Een tapijt zorgt voor een warme sfeer, en tapijttegels kopen is een voordelige manier om dit te bereiken. De tegels zijn snel gelegd en makkelijk vervangbaar als ze beschadigd raken. Hierdoor hoef je niet altijd voorzichtig om te gaan met de vloer, aangezien het deels vervangen hiervan een kleine onderneming is. De tegels zijn bovendien duurzaam en gaan jarenlang mee.

Een tapijttegel is daarnaast een ideale manier om veel vierkante meter te bedekken, zonder al te veel moeite en kosten. Dit is eenvoudig zelf te doen, omdat je de tegels niet hoeft te breken zoals dat bij laminaat af en toe wel moet. Uiteraard zorgen we voor een professionele installatie wanneer je dit liever niet zelf doet.

Een ander groot voordeel van tapijt is de enorme variatie. Het is verkrijgbaar in allerlei stijlen, kleuren en materialen. Hierdoor is het perfect af te stellen op de inrichting van een kamer. Het is zelfs mogelijk om tapijt te krijgen die helpen bij hooikoorts. Voor andere wensen, zoals isolatiegehalte of demping, zijn tapijttegels ook ideaal.

2 2
My design floors 2

Prijs en onderhoud

WanneerHet antwoord op de vraag ‘zijn tapijttegels goedkoop?’ is dus een volmondige ja. Zeker wanneer het beschadigd is, wordt het verschil met andere vloersoorten duidelijk. Tapijttegels leggen kan snel en goedkoop, evenals het vervangen hiervan. Er zit onderling de tegels wel een prijsverschil, omdat er verschillende tegels zijn. Het soort tapijt is dus invloed op de prijs, al zullen de kosten nooit hoog oplopen.

Tapijt houdt relatief weinig vuil, stof en pollen vast, waardoor het goed is voor mensen met hooikoorts. Als er wel wat vuil in het tapijt ontstaat, kun je dit met onze magic reiniger eenvoudig schoonmaken. Ook wanneer je een vloerverwarming hebt is het verstandig om tapijttegels te kopen.

A+ merken met de beste garanties

2 My design floors
Logo Belakos

A perfect fit

Er zijn veel voordelen verbonden aan het kopen van tapijttegels. Naast goedkoop, is het eenvoudig vervangbaar en is er tal van variatie. Heb je interesse of ben je op zoek naar op maat gemaakt advies? Neem contact op en wordt deskundig en naar wens verder geholpen.

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.