Scratch no more

Scratch no More, beschermt je vloer tegen krassen

Je kent het vast wel, heb je net een mooie nieuwe vloer liggen en dan heb je binnen no-time krassen erop staan van de stoelpoten. Dit is iets wat je natuurlijk probeert te voorkomen, maar hoe? Met Scratch no More lukt jou dit! Scratch no More is heel simpel in gebruik en makkelijk te bestellen bij ons.

Waarom kiezen voor Scratch no More?
De beschermdoppen van Scratch no More zijn voorzien van droogloop tapijt wat ervoor zorgt dat het vuil opzijschuift en het niet tussen de tapijthaartjes terecht komt. Hierdoor kan het vuil niet gaan krassen op jouw mooie nieuw vloer. Beschermdoppen die gemaakt zijn van vilt of teflon hebben de eigenschap dat het vuil tussen de dop en de vloer gaat zitten waardoor er nog steeds krassen gemaakt kunnen worden. Met Scratch no More heb je dit niet. Je bent 100 procent zeker van stoelpoten die geen krassen veroorzaken op jouw mooie vloer.

De duurzaamheid van Scratch no More
Scratch no More is buiten dat het heel simpel te bevestigen is ook nog eens heel erg duurzaam. Ten opzichte van andere systemen die er gebruikt kunnen worden gaan de beschermdoppen van Scratch no More wel 8 keer langer mee. Je kunt de beschermvoetjes heel makkelijk schoonmaken door ze simpelweg even af te borstelen of af te spoelen. Je kunt er dan zeker weer even tegenaan met de beschermdoppen.

Is het toch tijd voor nieuwe beschermdoppen om je stoelpoten dan kan je ze heel eenvoudig verwisselen. Je hoeft dan alleen het beschermvoetje opnieuw aan te kopen. De rest van het onderdeel, wat we het basisdeel noemen, blijft in de poot zitten. Alleen bij de Chairfixx beschermvoetjes is dit anders.

SNM banner 500x500 My design floors

In een paar eenvoudige stappen bestelt jij dé beschermdoppen, glijders of wielen die je vloer niet beschadigen! Bij het afrekenen krijgt je direct 5% korting op jou bestelling.

Verschillende soorten vloerbeschermers

Scratch no More heeft verschillende soorten vloerbescherming waaruit je een keuze kunt maken. Wij zullen ze met jou gaan bespreken zodat jij weet welk systeem jij nodig hebt voor jouw stoelen.

Ontwerp zonder titel 2023 02 09TMy design floors44240.936

Het Chairfixx systeem

Heb jij stoelen die bestaan uit een rond buizenframe waar je graag een bescherming voor wilt zodat jouw vloer als nieuw blijft? Kies dan voor de Scratch no More Chairfixx. De maat die jij nodig hebt voor je stoelen is afhankelijk van de dikte van de buizen. Chairfixx is verkrijgbaar in verschillende diameters waardoor het om elk buizenframe past of passend te maken is. Overal is dus een oplossing voor te vinden.

Ontwerp zonder titel 2023 02 09TMy design floors44532.227

Minifixx en Multifixx

Heb jij stoelen met een buisframe wat vierkant of rechthoekig is? Dan kun je kiezen voor de Minifixx of Multifixx. Beide systemen zijn universeel toe te passen op alle oppervlakken van stoelen die een recht buizenframe hebben. Bekijk goed welke afmeting er passend is onder de slede buis van jouw stoelen zodat je kunt kijken welk systeem voor jou het meest geschikt is.

Zowel het Minifixx als het Multifixx systeem van Scratch no More is te monteren met een plakstrip of met schroeven. Dit is afhankelijk van het materiaal waarvan jouw stoelen zijn gemaakt. Bij een houten frame is het schroeven aan te raden terwijl je bij een ijzeren frame het misschien liever bij plakken houdt.

Ontwerp zonder titel 2023 02 09TMy design floors50823.324

Footfixx Hollow en Footfixx Hollow 3.0

Met dit systeem kun je stoelen die bestaan uit holle poten, heel makkelijk voorzien van beschermdoppen. Het basisdeel draai je heel simpel in de holle poot, daarna klik je het beschermvoetje vast op het basisdeel. Het verschil tussen de twee systemen is dat het voetje bij het Footfixx Hollow systeem met de hand te verwijderen terwijl je bij het Footfixx Hollow 3.0 een schroevendraaier nodig hebt om dit te kunnen doen.

Het Footfixx Hollow 3.0 systeem is aan te raden voor stoelen die gebruikt worden in een kantoor, op een school of in een kantine. Ook zijn deze enorm handig bij stoelen die met regelmaat gestapeld moeten worden. Het voetje komt namelijk dan niet los. 

De maat die je nodig hebt voor jouw stoelen is afhankelijk van de dikte van de stoelpoten. Meet deze dus even na zodat jij de goede keuze maakt.

Ontwerp zonder titel 2023 02 09TMy design floors5My design floors043.325

Footclick 2, Footfixx Wood en Footfixx Wood 3.0

Heb jij stoelen met houten poten? Dan kun je gebruikmaken van het Footclick 2, Footfixx Wood of het Footfixx Wood 3.0 systeem. Wanneer kies je voor welk systeem? Wanneer de onderkant van je stoelpoot vlak op de grond staat, de diameter van de poot minimaal 25 mm is of de onderkant van de poot minimaal zo groot is als het beschermvoetje kies je voor het Footclick 2 systeem. 

Staat de onderkant van de stoelpoot vlak ten opzichte van de grond of is de poot erg smal? Maak dan gebruik van het Footfixx Wood systeem.

Bij poten die een hoek tot 25 graden hebben ten opzichte van de grond, het niet uitmaakt dat de poot wat hoger komt te staan of bij smallere stoelpoten kan je gebruikmaken van het Footfixx Wood 3.0 systeem.

Ontwerp zonder titel 2023 02 09TMy design floors5My design floors452.936

Footfixx Threaded en Threadfixx

Bij dit systeem is het van belang dat het opmeten op een nauwkeurige manier gebeurt met een schuifmaat. Dit systeem is te gebruiken bij stoelpoten die voorzien zijn van schroefdraad.

Ontwerp zonder titel 2023 02 09TMy design floors52724.606

DSR Fixx

Dit is een systeem wat speciaal is ontwikkeld voor stoelpoten van de Vitra DSR, DAR of DKR stoelen. De beschermhoesjes worden namelijk op de kogeltjes geklikt van deze stoelen. Dit geldt alleen voor de stoelen van het merk Vitra. Andere merken zullen misschien wel passen, maar wij kunnen dit niet garanderen.

Scratch no More wielen

En of we nog niet genoeg systemen hebben om jouw mooie vloer te beschermen zijn er bij ons ook wielen te verkrijgen die je onder je bureaustoel of eetkamerstoelen kunt monteren. Deze wielen zorgen ervoor dat jij geen krassen krijgt op je vloer. Diverse verschillende wielen hebben wij in ons assortiment zodat er voor elke stoel met wieltjes wel een te vinden is.

Voor alles een oplossing

Zoals je hebt kunnen lezen is er dus voor alles een oplossing. Jouw mooie nieuwe vloer blijft als nieuw wanneer jij gebruikmaakt van het Scratch no More systeem. Eenvoudig op onze website te bestellen zonder veel gedoe en poespas

In een paar eenvoudige stappen bestelt jij dé beschermdoppen, glijders of wielen die je vloer niet beschadigen!
Bij het afrekenen krijgt je direct 5% korting op jou bestelling.

SNM banner 970x90 My design floors

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.