Trapbekleding kopen

Trapbekleding kopen doe je bij My Design Floors

Een trapbekleding kopen van tapijt is een voordelige manier om de trap naar een hoger niveau te tillen. Tapijt dempt geluid, met de optie om dit te verhogen met een ondertapijt, en voelt heerlijk zacht en warm aan op de voeten.
De veelzijdigheid van het materiaal zorgt naast comfort ook voor een stijl die het interieur tot een geheel maakt.

Een trap bekleden met tapijt kan eenvoudig in het geval van een renovatie of bij nieuwbouw. Indien gewenst, wordt alles van a tot z voor je geregeld. Van advies tot inmeten en installatie, je bent bij ons in vakkundige handen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen, of natuurlijk even verder lezen.

MY DESIGN FLOORS LOGO RGB WITTE TEKST 0My design floors

Kom uw nieuwe vloeren bekijken, voelen en ervaren
in onze ruime showroom in Helmond!

Vloeradvies bij jou thuis

Wij komen geheel vrijblijvend bij jou thuis langs

Gratis stijladvies

Gelijk inzicht in wat bij jouw interieur past

100% tevredenheid

Verzekerd van een goed eindresultaat

De voordelen van trapbekleding kopen

Het geluid van voetstappen op de trap is verleden tijd. Door een trapbekleding te kopen, zeker van tapijt, zorg je voor een dempende werking. Naast geluiddempend is dit ook nog een veilig. Het tapijt zorgt er namelijk voor dat je niet uitglijdt bij het op- en afgaan van de trap.

Daarnaast is er tal van keuze uit diverse materialen en stijlen, zodat het altijd aansluit bij het interieur. Het is zelfs mogelijk dit te combineren met een vloer, zodat de binnenruimte eenheid uitstraalt. Hierbij kun je het zo klassiek of modern mogelijk, of ergens tussenin. Van een chic zwart tot een comfortabel grijs. Het aanbrengen van tapijt kan zowel op een oude als een nieuwe trap.

Naast een warme uitstraling, heeft de trap ook een warm gevoel. Het tapijt voelt namelijk heerlijk zacht en warm aan de voeten. Zo hoef je op winterdagen nooit met het akelig gevoel ervaren van ijskoude traptreden.

7
8

Kosten en bekleding

Voor een voordelige prijs kun je al kwaliteit trapbekleding kopen. Het fijne aan tapijt, naast het zachte gevoel, is dat het een voordelig materiaal is. Het totaalbedrag hangt af van het soort tapijt en de hoeveelheid. Om hier een beter inzicht in te krijgen in de trap bekleden kosten, kun je contact met ons opnemen voor een offerte. Zoek je naar een manier om tapijt op de trap te verwijderen? Dan kunnen we ook hier op verzoek mee helpen.

Het aanbrengen van het tapijt kan snel én professioneel. We zorgen ervoor dat alles egaal is en strak wordt afgewerkt, zodat er geen oneffenheden zijn. Een tapijt trap reinigen kan bovendien eenvoudig dankzij de onderhoudsproducten uit onze magic lijn.

Comfort

We helpen je met het gehele proces, van advies, tot trapbekleding kopen en installatie. Zo zorgen we ervoor dat zowel de service als het tapijt op de trap zo comfortabel mogelijk is.

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.